2009. június 13., szombat

Ez van


Most akkor lesz vagy nem lesz?
Tudom én, hogy kevés a fa, drága a papír, van internet, meg kit érdekelnek a tegnapi hírek, de akkor is... szaga van, meg lehet fogni, magunkkal vinni, mert valóságos, krumplit meg ablakot pucolni vele, rajta, és még persze sokminden, nem csak ennyire sovány érveim lennének még... de kezdésnek itt van ez a cikk...


3 megjegyzés:

julcsi írta...

szerintem kérdezd meg a gy-től. ő mindent szokott tudni. és még azt is sokkal jobban.
aztán meg nem eszik ám olyan forrón a kását. hiszen most, hogy van számítógép, még azért mindig vannak írógépek.
ja, nincsenek.

straubbazsi írta...

Én is épp ma olvastam a cikket.

Generációs kérdés. Én is érvelnék, hogy persze a szaga, de közben minden nap olvasok internetes újságokat, míg kézbe venni havonta csak pár alkalommal szoktam. Azt is inkább "hivatali érdeklődésből" inkább.

Meg tudnám magyarázni, hogy miért, de sztem te is tudod.

Meglátjuk mi lesz 50 év múlva. Lehet nem fognak online újságot sem olvasni, hát még ablakot mosni:D

Névtelen írta...

Egyetértek a generációs magyarázattal. Mindenki, aki Emailezik megnézi az online híreket (próbáld meg nem). És sokan vagyunk.

Viszont ha beülsz vhová, kiszaladsz a strandra, stb....

Lehet, hogy az online újságoknak lesz egyszer "szagos" divíziója, csak úgy, a nosztalgia kedvéért. Amikor találkozol egy valódi, nyomtatott újsággal, akkor elképedsz "wow, egy igazi újság" (és jól elcsórod)

Van viszont ellenérv is: az online media többségében ingyenes, reklámfelületei pedig nem elég nagyok. Emellett MÉRHETŐ a reklámok hatékonysága, ami szar, mert kiderül az igazság és nem bírnak annyi pénzt realizálni a reklámokért. Szóval kevesebb bevétel, emiatt alacsonyabb színvonal...

A végkövetkeztetésem: ki a f'sz tudja?