2008. október 26., vasárnap

Lúzer FC


Még mielőtt a címben megjelölt témára térnék, egy aprócska megjegyzés: ez itten kérem a 100. (azaz SZÁZADIK!!) bejegyzés a kib(l)ogozhatatlanon, úgyhogy egyben a köszönet helye is. Jár mindenkinek, aki rendszeresen visszanéz, beköszön vagy egyszerűen csak néha erre téved,puszta véletlenül, bekukkant és elolvas, netán még építő jellegű észrevételeivel kommentálja is az eseményeket :-))) Szóval, ladies and gentlemen, danke schön :-))

Nah, szóóóval, lúzerek, biztosan mindenki ismer egy csomót, van belőlük bőven. De testközelből, mondhatni két méter távolságon belül ilyen szánalmas lúzerséget pasi részéről elkövetni... háááát, nem mostanában láttam, mondhatni nem véletlenül tartanak ott a dolgok, ahol tartanak, és nem hiába kell megkülönböztetni a hímnemű egyedet a férfi fogalmától. Na, de hogy megvilágosítsam a történetet, a sztori a következő. Tök alap felállás: péntek este három csaj+ egy pasiból álló igazán kellemetes társaságunkhoz (Eszter, Timi, BB+én) becsatlakozott még egy hímnemű,J., amolyan haver-féle a baráti társaságunkban. Már induláshoz készülődvén ácsorogtunk a pult előtt, mire egy ismerős csaj megszólította ezt a későn érkezett (egyedülálló- ez fontos) urat, hogy "húúúú, a barátnőjének nagyon tetszik, legközelebb szívesen bemutatná". Persze, erre mi sem voltunk restek, kapva kaptunk az alkalmon, és azonnal áldásunkat adtuk a dologra. Közben még dumálgattunk, és az említett hölgyemény (akinek tetszett J.)visszatért barátnője társaságába, így nem tudta elkerülni a bemutatkozást. A lány attraktív, stílusos, tök szimpatikus volt, micsoda mázli J-nek- gondoltuk mi. Ám ő, mintha kedves, igazán jó nőket, akinek ráadásul még tetszel is, csak úgy le lehetne akasztani minden egyes sövényről a Takácskertben, szóval ő a bemutatkozáson túl nem volt hajlandó tudomást venni a lányról. Mi el voltunk képedve, mert igenis, ez egy ziccer helyzet, tilos kihagyni, mi az, hogy csak legalább egy kávé erejéig nem bír vele cseverészni, hisz mit veszíthet, és miért nem bír egyáltalán valami humoros dologgal jól kijönni ebből a helyzetből, és egyáltalán: hogy lehet valaki ennyire balfasz?! Én tudom, hogy biztos nem könnyű megszólítani egy nőt, pláne nem könnyű eredetinek lenni, de, hogy 31 évesen meg sem próbálni, és csak zavartan toporogni.... Háááát, ez elkeserítő. Egyébként már beszélgettünk erről sokat, tényleg tanítani kellene ezt az ismerkedősdit a férfiaknak, mert a többség nagyon béna benne. De az értelmesebbje legalább rájön, hogy ez a képesség nem mindenkivel veleszületett dolog, ergó ha kell, nézz utána, gondolj ki praktikákat, mindig alkalmazható, humoros-vicces-elgondolkodtató-eredeti témákat, amit bármikor, bárhol be lehet vetni, ami elindítja a társalgást, felolvaszhatja a megfagyott levegőt, vagy egyszerűen csqak megnevetteti a nőt, satöbbi, satöbbi... De meg sem próbálni!!!...na, az tényleg lúzer egy dolog. Hát, ezt gondolom én erről. És ti?

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

ad 1. Szóval minden facér pasi menjen a Takácskertbe!: ))
ad 2. Mi van ha tényleg nem akart ismerkedni és tényleg nem nyerte el a leányzó az úriember tetszését? ettől ő még nem lúzer..

nik írta...

:-)
Az a baj, hogy valahogy látszott az attitűdjén, hogy szerencsétlen egy flótás. Egyszerűen nem tudott mit kezdeni az eléje dobott helyzettel. A lány sokkal ügyesebb volt, (pedig őt is "csőbe húzta" a barátnője, ugyanis amíg ő kiment vagy mással beszélgetett, a barátnő jóóól elárulta, hogy tetszik neki a pasas), szóval, ő is egy idegen helyzetbe csöppent, de feltalálta magát. Különben meg azt gondolom, mindannyian voltunk már úgy, hogy mondjuk első látásra nem tetszett annyira valaki, aztán meg mi lett belőle...!! (mellesleg megjegyzem mégegyszer, ez tényleg egy nagyon csinos lány volt)
Szerintem egy próbát megért volna, és akkor legalább megtudta volna, "milyen árut is akarna megvenni". De így kóstolás nélkül mondta a kajára, hogy ő ezt nem szereti. Na, ez lúzerség szerintem.

Névtelen írta...

És ha meleg a pasi??? Ez fel sem merült benned???? Tudod, hogy sosem tudhatod... viri

nik írta...

De, Virágocska, tudod, hogy bennem felmerül, hogy meleg-e, de ő nem az, hidd el. Szimplán balfasz :-)

Névtelen írta...

án simán visszadobtam már kóstolás nélkül is árut. ettől még nem érzem magam balfasznak..khm:))
Szóval hova küldhetem facér pasis ismerősöket?: ))