2008. május 3., szombat

Drukk


Drukkoltunk ma. Izgultunk, szorítottunk, kiabáltunk, buzdítottunk, ugráltunk, imát mormoltunk, fohászkodtunk, káromkodtunk, erőt adtunk, mindent jobban tudva tanácsokat osztogattunk,Uri Gellert játszva nyerni segítettünk. Gondolom én, jópár tíz/százezren. Ki a helyszínen, a többiek meg a nappaliban. Mint én. A kanapéról fel-le ugrálva. Mindegy is, jól csináltuk, nyert a csapat. A Fotex-MKB. De ezt gondolom, úgyis tudjátok. A lényeg, hogy mindenkinek kell egy csapat. Akinek drukkolhat, akiben hihet, akiért szoríthat, szurkolhat, ahova tartozhat. Drukk legközelebb kedden, aztán szombaton.

P.S.: Virágocska, remélem, elégedett vagy :-)))

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

fekete pont. : ))
fotelszurkoló csak kettest kaphat, legyen az bármilyen színvonalasan kivitelezett produkció is-D

nik írta...

Naneeee. Legalább egy zöld pont :-)) Nem értek egyet az elméleteddel. A fotel (kanapé) szurkolót legalább annyira meg kell becsülni. A szurkoló az szuroló. Így vagy úgy. :-)))

Névtelen írta...

Szerintem édes mindegy hol nézed, de persze a helyszínen sokkal-sokkal jobb. Mert a hangulat egy ilyen meccsen frenetikus. Magával ragadó. Még az újságíró is kiabál, üvölt, hogy jóóóóóóóó, meg góóóóóóóól. És annyira jóóóóóó volt ordítani :) És annyira jó lenne, ha miénk, övék, vagyis a csapatunké lenne az a serleg. És még annyit: Hajrá MKB! Hajrá VESC! Hajrá VFC! Hajrá Veszprém!
Persze, hogy elégedett vagyok :)))))
Csoki: viri

Névtelen írta...

jó , legyen. inkább így. és zöld pont: ))

nik írta...

Akkor ebben megegyeztünk mindenkivel :-))))