2008. augusztus 27., szerda

Coctail


Sex on the beach
5 cl vodka
3 cl baracklikőr
5 cl narancslé
5 cl feketeribizlilé

Az összes hozzávalót pár darab jéggel a shakerbe tesszük, alaposan összerázzuk, a poharunkat tört jéggel félig megtöltjük, majd ráöntjük az italt... Hmmmmm :-))

Maaaaaaaaaaaajdnem így csináltam én is, mint alább...:-))))

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

végre!: ))


2 kérdéssel jöttem ma erre, de hagyom holnapra

nik írta...

:-))

...a kérdések pedig...?

Névtelen írta...

az akkori kérdéseim így szóltak volna:
- miért nem lehet netes verziónál a képet letölteni egy hírből?
- volt e már a 20 milliós adományozó nyugdíjas párral beszélgetés, ( volt hétvégéi számban, de neten ez nem olvasható)?
- mitől függ milyen hírek kerülnek fel netre?

nik írta...

Hmmm. Jogos-jogos kérdések, az elsőre kapásból nem is tudom a választ...

A másodikra: valami miatt a hétvége magazin anyagait nem tesszük fel a netre, pedig ezek általában igazán érdekes, jó írások, tehát abszolút balf'szság, hogy csak nyomtatottan vannak.
És igazándiból most nem ezt kellene mondanom (de mondom bent, a munkahelyemen is eleget, úgyhogy nem újdonság senkinek), hogy a mi online-unk az úúúúúgy egy nagy rakás szar, ahogy van. Az olimpiai magazinból például simán megtudhatod, hogy már Aubéli Ottó birkózó is kiesett- de így cirka másfél héttel a vége után azt NE keresd, hogy mondjuk van-e arany, összességében hogy szerepeltünk meg ilyesmi...
Nem is szeretnék hozzáfűzni mást, mert csak felhúzom magam. Tehát mégegyszer csak annyi: jogosak a kérdéseid, igazad is van, sajna, ezek ratam bőven kívül-felül álló dolgok. Egy talán nyugtató hír: új embereket vett fel a cég, akik állítólag fénysebességnél is gyorsabban rendberakják ezt az egészet. Reménykedjünk. Más már úgysem maradt.

Névtelen írta...

Talán egyszerűbb lenne egy nyílt napot tartani a jelenlegi cégnél ahol a jövőképet is felvázolja az aktuális tulajdonos, vezetőség, és ismerteti elképzeléseit, és ebbe bevonja az olvasókat. vagy személyes találkozóval,vagy egy hatalmas kérdőívvel amit visszaküldhetnek napilapon keresztül, akármivel. Egyre kevesebben olvasnak, a fiatalok közül, pláne nem napilapokat, kíváncsi vagyok a mostani idősebb generációk után milyen módon kívánják értékesíteni portékájukat mikor visszaesések jönnek az előfizetői létszámban. Én azt látom a fiataloknak szóló írások nagyon kevesek, pár nap, és vannak olyan napok amikor reggel a wcn 5 perc alatt átlapozom-olvasom mert annyira nulla az egész tartalom, hogy kár rá időt vesztegetni. Ellenben a hétvégi számok azok, ahol lehet olvasni és hosszabb időben kezemben tartani a lapot, ellenben viszont ezek nem kerülnek fel világhálóra. talán jó lenen ismerni a szerkesztőség álláspontjait is, biztos kevesebb kérdésem lenne:)

nik írta...

Ámen. :-)
Ha nem baj, továbbítom az észrevételeidet a vezetőség felé. Én nem tudok mást, mint egyetérteni veled, miután pontosan így gondolom.
Mellesleg nem ártana gyorsan reagálni, mert van egy pont, amikor már késő lesz...

Apropó, jó kis szavazást indítottunk el szombaton a kedvenc-legjobb dalokról... Számítunk az e-mailekre, véleményekre :-)))

Névtelen írta...

közvetítheted. de ha adsz egy közönségszolgálati elérhetőséget, oda is leírhatom, elmondhatom,. bővebben..

nik írta...

közönségszolgálatin elérhetőség így konkrétan nincs, de a szerkesztoseg@naplo.plt.hu e-mailre lehet küldeni minden ilyen dolgot. Ha tényleg komolyan gondoltad, és veszed a fáradságot, hogy mindezt leírd, az tök jó, én örülnék :-))